Előzmények – a DEMOKRATA országos hetilap és a HÍR TV korrekt írása

Cikk letölthető innen.

Hír TV anyaga itt olvasható

Komment:  250.000 Ft. értékű, természetbeni (telefonjóváírás) támogatást jártam ki a 2009 őszén a 2010. évi nyári táborra. Ebből 98e Ft-ot írtak jóvá a saját számlámon, amely azonban szabálytalan volt. A szabálytalanságról meggyőződve rögtön leállítottam a jóváírást. A testületnek beszámoltam, amely korrekt módon a teljes összeget a nyári táborra szavazta meg. Egy képviselő feljelentett. Az ügyészség nyomozott majd 2011 év elején megszüntette az eljárást. Bíróságra nem vitte az ügyet, de megrovásban részesített. Bár a korábbi testült elfogadta a történtekről szóló megállapodást, az új, 2010 októberében felálló már nem. Alig megvárva, hogy leteljen a 6 hónap (addig nem lehet feloszlatni a testületet), április végén, kijátszva a jelen nem lévő egyik képviselő asszony (Wágenhoffer Károlyné, Ági) távollétét, feloszlatta magát a testület 4 képviselő névszerinti szavazásával: Felföldi Zoltán, Henn János, Vígh-Krupla Orsolya és Stefanovitsné Sipos Mária gondolták úgy, főbenjáró bűn történt és új választásra van szükség Nagyvázsonyban, többszázezer forintért.

Írásom erről itt olvasható: CIKK

A Magyar Demokrata, konzervatív hetilap május 4-én megjelent tényfeltáró írása itt olvasható: Demokrata – egy tényfeltáró írás , vagy megtekinthető itt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>