Nyilatkozatok, interjúk a témában

Magyar Hírlap cikk itt olvasható

Veszprém Index interjú itt olvasható

Hadházi László az indexben korrektul nyilatkozik a Humorvár rendezvényről

Schall Nándor egy zaklatott, kánikulától túlfűtött napon (nala amúgy úgy tűnik, gyakoriak a zaklatott, kánikulától túlfűtött napok) felébredt és úgy találta, hogy ma nagyot lép előre: úgy döntött, ő lesz a Fidesz új szóvívője. És az lett… Vagy hazudott egy jókorát, mikor azt írta szórólapjában, “kihátrált” mögülem a Fidesz.

Dr. Horváth Zsolt, választókerületi elnök, országgyűlési képviselő (FIDESZ) nyilatkozata a témáról:

„Shall Nándor nem tagja a helyi és a térségi Fidesz szervezeteknek, így a Fidesz nevében a választókerületünk tisztségviselőiről semmilyen joga nincs nyilatkozni, valótlant állítani. Fábry Szabolcs továbbra is a Nagyvázsony-térségi Fidesz csoport vezetője, elnöke. Ugyanakkor polgármester úr fontosnak tartotta, hogy az időközi választáson ne mint kormánypárti oldalon politizáló községvezető, hanem független jelöltként induljon. Döntését azzal indokolta, hogy becsületbeli ügynek tartja, hogy a kialakult helyzetben pártpolitikától és pártoskodástól mentesen mérettesse meg magát falujában – ezt a döntését a Fidesz választókerületi elnökeként maximálisan tiszteletben tartom és ezt kérem másoktól is.”

Ide tettem két fotót is. Az egyiken (július 9., családi nap) épp Horváth Zsolt “hátrál ki” mögülem, a másikon egy nappal korábban, július 8-án V. Németh Zsolt vidékfejlesztési minisztérium államtitkára hátrál ki… Ők még biztos nem tudják, hogy Schall Nándi az új szóvívő… Vagy Schall úr hazudott… Vagy montázs…. Vagy gondolkozzunk – és hátráljunk ki azok mögül, akik Schall Nándi kezét fogják. Megjelent a Fidesz hivatalos tájékoztatója a témában, kattintson a 2 ábrára:

Hozzászólás nem engedélyezett.