Köszönettel tartozom

KÖSZÖNET

Tisztelt Nagyvázsonyi Polgárok!

Mindenek előtt köszönetet szeretnék mondani. Köszönettel tartozom szeretteimnek, barátaimnak. Ez személyes ügy, személyesen meg is tettem. Köszönettel tartozom azonban Önöknek is! Köszönöm az elmúlt közel 5 évben kapott sok-sok jóindulatú segítséget, pozitív, támogató kritikát, együttműködéseket. Köszönöm az 5 évvel ezelőtti 238, a tavalyi 327 és az idei 366 szavazatot. Köszönöm a civil szervezetek, az egyházi közösségek, a német és cigány kisebbségek együttműködéseit. Jó dolog ránézni a megújult intézményekre és gondolni az elindult közösségi programokra.

Tudom, hogy a nem rám szavazók között is sokan vannak, akik nem úgy tekintenek rám, mint „gyüttment megbélyegezett” emberre. Nekik is és támogatóimnak is szeretném – már nem a kampány részeként – világossá tenni a telefonügyet.

  • Ez a támogatás nem járt a falunak
  • Ezt a támogatást kiötlöttem, majd kijártam – a gyerekeknek, fiataloknak
  • Ez a támogatás nem készpénzben érkezett telefonomra, de a támogatással megegyező összeget befizettem a tábor javára
  • Hibát követtem el azzal, hogy erről későn tájékoztattam a testületet

Sokan kérdezik, ezért leírom: még nem tudom, hogy miként lesz a jövőben. Családi vállalkozásaink valamelyikében vagy öcsém piacvezető amerikai cégének (www.chinavestor.com) fogok-e dolgozni illetve kormányzati, egyházi szolgálatot vállalok-e. Egy biztos, ha Isten engedi, főiskolai teológiai diplomámat idén kiegészíthetem egyetemi szintű végzettséggel, több időt tölthetek családommal, felfejlesztem a Várpanorámát, igyekszem jó gazdája lenni a nemesleányfalui legelőinknek, szántónak. Ha tudok, munkámon keresztül vagy egyéb módon (Pontes-sel) segítem falunkat, Nagyvázsonyt, annak fejlődését. Erre fogok törekedni továbbra is, mert jó dolog a Balaton-felvidékre születni és jó dolog itt élni.

Fábry Szabolcs

2 Responses to Köszönettel tartozom

  1. Pingback: utah custom homes

  2. Pingback: index

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>